Available courses

Podrem continuar tenint a l’abast els elements que hi ha en un mòbil sense generar conflictes bèl·lics ni problemes ecosocials?

Logos entitats HomeLab Erasmus+

Elemental secrets

In this digital environtment you can explore properties of elemental substances and  relate them to the symbol of the element that corresponds to them. 

Some of these elemental substances have properties that make them suitable for use in mobile phones. You know which ones are? And, for what property are they used?

Secrets elementals: un escape room de la taula periòdica per promoure la sostenibilitat és una proposta didàctica, ludificada en forma d’escape room, sobre la taula periòdica i els elements químics, que encadena proves al llarg de tres itineraris. El repte final de cada itinerari està relacionat amb els elements anomenats en risc, ja sigui perquè cada vegada s'utilitzen més i esdevenen deixalles que no es reciclen, o per l’escassetat de reserves a l’abast. Demana  reflexionar i fer propostes de millora sobre l’impacte, social i mediambiental, provocat per la gestió dels processos sense objectius de denvolupament sostenible.